O nas

Podjetje se ukvarja z razvojem in izdelavo kovinskega Ohišja za sistem ADD Mining sistema za pridobivanje kriptovalut. Ohišje lahko kupec kupi v obliki končnega izdelka ali v KIT izvedbi (sestavi sam po navodilih).

Inovativen izdelek je OHIŠJE ADD Mining za izdelavo sistema za pridobivanje kriptovalut.

Podjetje bo svoje poslanstvo in vrednote ter strategijo doseganja ciljev ter izdelave inovativnih produktov realiziralo s pomočjo svojih pogodbenih partnerjev. Vsakdo od njih je strokovnjak na svojem strokovnem področju. S sinergijo teh znanja ter interdisciplinarnostjo bodo skupaj razvijali in proizvajali izdelke ter storitve.

Naša ponudba je celovita od Ohišja, ki prestavlja lasten razvoj, do celotnega stroja za pridobivanje (z vsemi potrebnimi komponentami) ter z optimizacijo posameznih elementov v celovit delujoči sistem.

Povedati je potrebno, da izdelujemo raznolike oblike sistemov za rudarjenje in jih celo sestavljamo po želji naročnika. Sistem je sestavljen iz računalniških komponent, kjer ima glavno nalogo na osnovni matične plošče procesorska moč vzporedno postavljenih grafičnih kartic. Iz teh namreč pridobimo moč kompletnega sistema in s tem tudi višino hash rata na komplet.

Bitcoin bo bankam naredil točno to, kar je elektronska pošta naredila poštni industriji.
Rick Falkvinge
Bitcoin bull

Zakaj izbrati nas?

Hitra & profesionalna izdelava

Zaradi ogromno izkušenj vam pomagamo priti do idealnega računalnika za rudarjenje kriptovalut / gaming. 

Plačilo možno tudi s kriptovalutami

Tako, možno je plačilo z vsemi kriptovalutami ter s sistemom Elipay.

Pišite nam!

Vas zanimajo posamezne komponente? Potrebujete nasvete pri optimiziranju rudarjev? Kontaktirajte nas na info@addmining.si